FSMVÜ | Mühendislik - Mimarlık ve Tasarım Fakülteleri Kariyer Etkinliği
Mühendislik - Mimarlık ve Tasarım Fakülteleri Kariyer Etkinliği

Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği, Mimarlar Mühendisler Grubunun katkılarıyla 21 Mayıs Perşembe günü Üniversitemiz Haliç Yerleşkesi C Blok önünde 09.30 - 15.30 saatleri arasında Kariyer Etkinliğimiz gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimiz öğleden önce saat 09.30 - 11.30 saatleri arasında Rektörümüz, Dekanlarımız, Mimarlar ve Mühendisler Grubu Genel Başkanı Murat ÖZDEMİR, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin USTA'nın da katılacağı protokol konuşmaları ve Birlikte İK Dernek Başkanı Ali BEKTAŞ'ın mezuniyet sonrası iş hayatının öğrencilerimizden beklentileri üzerine gerçekleştireceği seminer ile başlayacak açılış programımız sonrasında öğrencilerimiz alanda kurulu olan Ericsson, Fujitsu, Elektromak, AVD Teknoloji, Vefa Prefabrik, Emsaş İnşaat, Acıbadem Hastaneler Grubu, Meditel, Astra Medikal, Evdema, AD Tasarım ve Pulsar Yaşam Alanları, İstanbul Sivil Havacılık Müzesi, İŞKUR firma ve kurumlarının stantlarını ziyaret ederek staj ve iş fırsatları hakkında bilgi alacaklardır.

Öğleden sonra 13.30 - 15.30 saatleri arasında C Blok İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği ve Mimarlık ile İç Mimarlık Bölümlerimizin aynı anda dört amfide panel programları başlayacaktır.

Kariyer Etkinliğimize değerli katılımlarınızı bekler öğrencilerimiz için büyük fayda sağlayacak bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Haliç Yerleşkesi C Blok Önü