''21. yüzyıl eğitimi insan olma becerisine odaklanacak''
19 Aralık 2018

Üç Nokta Kulübü işbirliğiyle, 21. Yüzyılda Öğrenci Olmak Semineri 12 Aralık Çarşamba günü Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Merkez Müdürümüz Soner Örnekol’un konuşmacı olduğu seminerde, geleceğin teknolojisi üzerinden geleceğin eğitimi ve öğrencisinin nasıl olacağı konuşuldu. Örnekol, ilk olarak X, Y ve Z kuşakları arasındaki farkları anlattı. O – 18 yaş grubundaki bebeklik, okul öncesi, okul ve gençlik çağlarındaki çocukların tüm gelişim alanlarında gelişim düzeylerini belirleme ve izleme konusunda eğitim alan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimize özellikle Z kuşağını eğitimde tutmanın zor olduğunu vurgulayarak “İşiniz zor ama imkânsız değil, çok eğlenceli” dedi. Geleceğin meslekleri hakkında bilgi vererek 21. yüzyılda eğitimin “insan olma becerisi” üzerine odaklanacağını aktardı.