23. Kariyer Eğitim Günleri'nde “Gelecek Sizden Ne Bekliyor?” Semineri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine ve mezunlarına yönelik 23. Kariyer Eğitim Günleri 26 Kasım - 24 Aralık 2016 tarihlerinde Anadolu ve Avrupa yakasında düzenlendi. Merkez Müdürümüz Soner Örnekol ise etkinliğe “Gelecek Sizden Ne Bekliyor?” semineriyle katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi organizasyonunda bu sene 23.’sü düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri, Anadolu ve Avrupa yakasında beş hafta boyunca cumartesi günleri gerçekleştirildi. “Gelecek Sizden Ne Bekliyor?” semineriyle 10 Aralık 2016 tarihinde katılımcılarla buluşan Merkez Müdürümüz Soner Örnekol, inovasyon dünyasında yaşanan gelişmeler, geleceğin meslekleri ve üniversite ve mezun öğrencilere yönelik kariyer planlama başlıkları üzerinde durdu.

24 Aralık 2016 tarihinde kapanış programı yapılan 23. Kariyer Eğitim Günleri’nin özel konuğu ise Psikolog Üstün Dökmen oldu. Psikolog Dökmen’in toplumumuzun genel yapısı ve başarıya ulaşma konusundaki alışkanlıklarımızdan bahsettiği konuşması sonrası Sertifika Töreni’ne geçildi. Eğitmenlere verilen hediyeler sonrası katılımcılara İBB Başkanı Kadir Topbaş imzalı sertifikaları takdim edildi.

2005 yılından bu yana düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri projesi, öğretim üyelerinin yanında iş, sanat ve spor adamlarının iştirakleriyle gerçekleşmektedir. Proje, üniversite öğrencilerinin donanımlarını artırmak, mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla verilen kişisel gelişim eğitimlerini kapsamaktadır.