Atatürk Havalimanı İş Sahası Gezisi
21 Aralık 2015

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ  iş sahası gezileri kapsamında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle 17 Aralık 2015  Perşembe günü  Atatürk Havalimanı’na gezi düzenlenmiştir.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Gülnaz KARAHAN yönetiminde ve Kariyer Merkezi  Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN’in  organizasyonunda gerçekleştirilen gezimize Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizden 15 kişilik bir grup katıldı.  

TAV İstanbul Terminal İşletme Memuru Egemen BEYTOR, öğrencilerimize Atatürk Havalimanı dış hatlar bölümünde verilen yolcu ve güvenlik hizmetleri, uçuş ve bilet kontrol ve apron hizmetleri konularında bilgi verdi. BEYTOR rehberliğinde Atatürk Havalimanı’nın önemli noktalarını ziyaret eden öğrencilerimiz merak ettikleri soruları BEYTOR’a sorarak doyurucu cevaplar alabilme imkanı buldular.

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ  iş sahası gezileri, üniversitemizdeki tüm öğrencilerimiz için fakülte ve kulüplerimiz işbirliğiyle devam edecektir.