Atatürk Havalimanı İş Sahası Gezilerimiz Devam Ediyor

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi  iş sahası gezileri kapsamında Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı ile Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle 07 Mart 2016  Pazartesi günü  Atatürk Havalimanı’na gezi düzenlenmiştir.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Başkanı Öğr. Gör. Gülnaz KARAHAN yönetiminde, Kariyer Merkezi  Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN’in  organizasyonunda gerçekleştirilen gezimize Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizden 18  kişilik bir grup katılmıştır.

TAV İstanbul Terminal İşletme Memuru Egemen BEYTUR, öğrencilerimize Atatürk Havalimanı dış hatlar bölümünde verilen yolcu hizmetleri ,güvenlik hizmetleri, uçuş ve bilet kontrol,apron hizmetleri konularında bilgi verdi.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi,  iş sahası gezileri, üniversitemizdeki tüm öğrencilerimiz için fakülte ve kulüplerimiz işbirliğiyle devam edecektir.