Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Gezisi

 

Hukuk Fakültesi ile Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı desteğiyle 17.04.2015 Cuma günü Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne pratik iş sahası gezisi düzenlenmiştir.

Hukuk Fakültesi öğrencilerimizin katılımı ile Hukuk Fakültesi Sekreteri Kübra Akbulut KAYISI, Hukuk Fakültesi Memuru Nerihan Tanrıverdi NURDOĞAN ve Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda TÜRKYILMAZ, Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ayşe Tuğba KAR’ın planlaması ile yapılan 3 saatlik gezimizde öğrencilerimiz, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün sistemi ve işleyişi hakkında bilgi aldılar. Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin Güngör, Kanun’da yer alan maddeler doğrultusunda Müdürlüğün çalışma alanları ve birimlerine dair ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü alanında çalışmayı düşünen Hukuk öğrencilerimiz için gönüllü çalışma imkanı hakkında bilgi verildi. 

Öğrencilerimizin teorik eğitimleri yanında pratik iş sahasında karşılaşacakları iş koşulları hakkında daha yakından bilgi edinmeleri amacıyla pratik iş sahası gezilerimiz periyodik olarak devam edecektir.