Doğru Meslek Mutlu Gelecek İçin Anlattık

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz ile bu defa Şehit Halil İbrahim Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi’deydik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 11 Ekim Çarşamba günü proje okulları kapsamında protokol imzaladığımız Şehit Halil İbrahim Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeydik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. Kız ve erkek öğrencilere iki ayrı oturum şeklinde planlanan seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla renklendi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.