Kasım-Aralık 2015 Bültenimizle Karşınızdayız

Kariyer Merkezi olarak iş sahası gezileri, panel ve seminerler, Kariyer Çırakları ve MEMDER Kahvaltı organizasyonlarıyla beraber Kasım ve Aralık aylarını dopdolu bir şekilde geride bıraktık. Fakülte ve bölümlerimizin desteğiyle öğrencilerimizin kariyer hayatları için önemli etkinliklerle beraber Ceyhun Yılmaz’ın konuşmacı olduğu Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz Semineri gibi etkinliklerle de final öncesi dönemde az da olsa stres atmalarını istedik.

3. Köprü İnşaatı, Ayasofya, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, TAV, Taraklı ve Avrasya Tüneli Projesi gibi iş sahası gezilerimizle öğrencilerimizin mesleki yaşamlarına dair şimdiden bilgi almalarını ve sahada olmalarını sağladık. Dekan ve bölüm hocalarımızın da katıldığı iş sahası gezilerimizde öğrenci ve hocalarımız arasında da bilgi paylaşımı gerçekleşti.

Sektör yetkilileri ve öğrencilerimiz seminerlerde buluştu

Bu ay seminer ve panel etkinliklerimiz açısından da dolu bir takvimimiz vardı. Kazısız Teknolojiler Seminerleri, Biyomedikal Mühendisliği Paneli, Hukukta Kariyer ve İletişim Semineri, Mimar Mutlu Çilingiroğlu ile Mimarlık Üzerine Semineri, GMK Semineri, Kağıt Müzesi Semineri gibi etkinliklerde öğrencilerimiz ve sektör yetkilileri bir araya geldi.

Kariyer Çıraklarımızla ilk buluşmamızı kahvaltı ve seminer organizasyonuyla yaparken Üniversitemiz Mezunları ve Mensupları Derneği yönetiminde ise mezun öğrencilerimizle bir araya geldik.

Kasım-Aralık bültenimizde ise tüm bu etkinliklerimize yer verdik. Destekleri için Mütevelli Heyet Başkanımız, Rektörümüz, Genel Sekreterimiz, Dekanlarımız, Hocalarımız ve elbette öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yeni ve faydalı etkinliklerde yeniden bir araya gelmek üzere, keyifli okumalar…

 

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK BÜLTENİMİZİN TAMAMINA ULAŞINIZ.

http://kariyer.fsm.edu.tr/Kariyer-Merkezi-Hakkimizda--E-Brosur