Gün Avukatlık’tan İşe Alım Süreçleri Semineri

4. Kariyer ve Kültür, Sanat Günleri kapsamında 25 Nisan Çarşamba günü, Gün Avukatlık Bürosu İşe Alım Süreçleri Semineri düzenlendi.

Hukuk öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen seminerde Gün Avukatlık Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Burcu Yazıcı Boy, öncelikle bürolarının kuruluşu ve çalışma alanları hakkında bilgi verdi. Büronun Kariyer Yönetim Sistemi’nden bahseden Boy, stajyer avukatlıktan başlayan sürecin karşılıklı memnuniyet ve imkânlar çerçevesinde A1, A2, A3 seviyeleri ile Yönetici Avukat ve Ortak Avukat unvanlarına kadar ilerleyebileceğini belirtti. Öğrenci ve mezunlarımızın başvurabilecekleri yaz stajı, yasal staj, dönemsel ve gözlemsel staj programları hakkında da ayrıntılı bilgi vererek özellikle İngilizce yeterliliğinin önemine vurgu yaptı. Genel bilgilendirme ve sunumun ardından seminerimiz öğrencilerimizin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.