Hazırlık Sınıflarımızla Oryantasyon Programında Bir Araya Geldik

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Oryantasyon Programlarının üçüncüsünü 1 Ekim Perşembe günü Küçük Çamlıca Yerleşkemizde gerçekleştirerek Yabancı Diller Hazırlık sınıflarıyla buluştuk.

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimizin, akademik ve sosyal hayata kolaylıkla uyum sağlamalarını hedefleyen Yabancı Diller Hazırlık Oryantasyon Programımız, Bölüm Başkanımız, Daire Başkanlarımız, Merkez Müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve öğrenci kulüplerimizin katılımı ile 1 Ekim Perşembe günü Küçük Çamlıca Yerleşkemizde düzenlendi.

Yabancı Diller Bölüm Başkanı Sinem AYDOĞAN KARAHAN’IN açılış konuşmasıyla başlayan programımızda, dil öğrenimi konusunda hazırlık sınıflarının önemine dikkat çekildi ve yurt dışına giden öğrencilerimizin İngilizce olarak hazırladığı video röportajları izlendi.

Öğrencilerimizin yoğun katılım sağladığı programımızda Bölüm Başkanı Sinem Aydoğan Karahan’ın ardından Daire Başkanları ve Merkez Müdürlerimizin sunumlarına geçildi. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Emre BAYIR, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet KÖSEM, Dış İlişkiler Müdürü Bedia TEKİN, Kütüphane ve Dökümantasyon Şube Müdürü Lütfü KILINÇ, Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Genel Koordinatörü Serhat HAZNEDAROĞLU ve Kariyer Gelişim ve Mesleki Test Merkezi Eğitim ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Yağmur ÖZEK birimlerine dair sunumlarıyla öğrencilerimizi bilgilendirip soruları yanıtladılar.

Öğleden önce ve sonra olmak üzere İngilizce ve Arapça Hazırlık sınıfı öğrencilerimize özel olarak hazırlanan programa Öğrenci Kulüp Başkanları ve Üyeleri de katılım sağladı. Öğrencilerimizin Öğrenci Kulüpleri ile ilgili olarak başkan ve üyelerden bilgi alma ve kayıt olma imkanı bulduğu programımız ikramların sunulmasıyla sona erdi.