Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz ile Gelenbevi Anadolu Lisesi'ndeyiz
11 Kasım 2017

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz ile bu defa Gelenbevi Anadolu Lisesi’ndeydik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 9 Kasım Perşembe günü protokol imzaladığımız Gelenbevi Anadolu Lisesi'ndeydik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Merkez Müdürümüz Soner Örnekol, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. 12. sınıf öğrencilerine iki ayrı oturum şeklinde düzenlenen seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla renklendi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.