Hazırlık Sınıflarımızla Oryantasyon Programında Bir Araya Geldik

2018-2019 akademik yılı oryantasyon programında, Yabancı Diller Hazırlık sınıflarıyla buluştuk.

Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimizin, akademik ve sosyal hayata kolaylıkla uyum sağlamalarını hedefleyen Yabancı Diller Hazırlık Oryantasyon Programı 19 Eylül Çarşamba günü Küçük Çamlıca Yerleşkemizde gerçekleşti.

Yabancı Diller Bölüm Başkan Yardımcısı Öğretim Görevlisi Koray Tunç’un dil öğrenimi ve hazırlık sınıflarının önemine dikkat çeken sunumunun ardından sözü merkez müdürümüz Soner Örnekol aldı. “Üniversite Hayatı Bir Oyun Olsaydı” sunumuyla, eğitim hayatını bambaşka bir perspektif ile öğrencilere aktaran Örnekol, öğrencilerimizin iş hayatına hazır bir mezun olarak yetişebilmeleri için çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerimizin de yorumlarıyla katkı sağladığı seminerimiz, soru ve cevap bölümüyle son buldu.