Hukuk Öğrencilerimize Kariyer Planlama ve Mülakat Tekniklerinin İnceliklerini Anlattık

Kariyer Planlama ve CV Mülakat Teknikleri Seminerlerimiz ile bu defa Hukuk Fakültesi öğrencilerimizle buluştuk.

16 Mart Perşembe günü gerçekleşen Kariyer Planlama ve CV Mülakat Teknikleri Seminerlerimizde kendini tanıma, hedef belirleme, kariyer planlama, CV hazırlama, CV hazırlamada doğru bilinen yanlışlar, öğrencilik ve iş hayatı gibi konulara değindik.

Merkez Müdürümüz Soner Örnekol ve Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek’in anlatımı ve öğrencilerimizin sorularıyla devam eden seminerimiz, iş başvuruları ve izlenmesi gereken yöntemler, mülakatlarda dikkat edilecek hususlar, kuşak farklılıkları ve iş hayatına yansıması gibi başlıklarla devam etti ve yüz yüze mülakat provası ile son buldu.

Öğrencilerimizin iş görüşmesinde karşılaşabileceği muhtemel sorular simülasyonumuza katılan gönüllü öğrencimize yöneltilirken, seminerimize katılım sağlayan diğer öğrencilerimiz ise birbirlerini eleştirerek işe alım için doğru teknikleri bulmaya çalıştı.

Kariyer yolculuğuna ışık tutma amacıyla gerçekleştirdiğimiz Kariyer Planlama ve CV Mülakat Teknikleri Seminerlerimiz tüm fakülte ve yerleşkelerimizde devam edecek.