İslami İlimler Fakültesi Uyum Günleri

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı başlangıç etkinlikleri kapsamında Topkapı Yerleşkesinde Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile 17.10.2014 Cuma günü Üniversitemize yeni başlayan İslami İlimler Fakültesi Hazırlık sınıfı öğrencilerimize yönelik Uyum Günleri programı gerçekleştirildi.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan ARSLAN Hocamızın açılış konuşmasıyla başlayan Uyum Günleri programımızda, Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet AVCI Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN, Bilgi İşlem Birim Daire Başkanı Mehmet KÖSEM, Öğrenci İşleri Daire Başkan vekili Emre BAYIR, Kütüphane Dokümantasyon Şube Müdürü Lütfü KILINÇ öğrencilerimize eğitimleri boyunca destek olacak birimler hakkında sunum gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin eğitim süreleri boyunca; eğitim, sağlık, sosyal, kültür, öğrenci işleri, kütüphane, bilgi işlem ve kariyer çalışmaları kapsamında alacakları destekler konusunda sorularının cevaplandırılmasının ardından Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile hazırlanan “FSMVÜ’de Yaşam Rehberi” öğrencilerimize dağıtıldı.