''İnsanlığa faydalı olabilecek buluşlarınız olsun''

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü ve Biyomedikal Teknolojileri Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Biyomedikalde Girişimcilik Süreçleri söyleyişimiz 15 Mart 2018 Perşembe günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti.

Konuşmacı Fatih Türkyılmaz,  öğrencilerimize hastane sektörü hakkındaki girişimcilik hikâyelerinden bahsetti.  Sohbet ortamında ilerleyen söyleyişimizde öğrencilerimiz merak ettikleri soruları kendisine yönelttiler.

“Okuduğunuz bölümü ve mesleğinizi severek yapın. İnsanlığa faydalı olabilecek buluşlarınız olsun” diyen Türkyılmaz, öğrencilerimize Biyomedikal Mühendisliği bölümünün sektör içerisindeki önemini anlattı. Girişimcilik alanında ilerlemek isteyen öğrencilerimize, “ Mutlaka bir hedefiniz ve gerçekleştirebileceğinize inandığınız bir hayaliniz olsun. Bunun için çok araştırın, çok okuyun ve adım adım hedefinize ilerleyin” diyerek öğrencilerimize sektöre nasıl adım attığını ve ne şekilde ilerlediğini, hayatından örnekler vererek anlattı.  Bir biyomedikal mühendisinin hastane ortamında nasıl çalışacağına dair bilgiler de vererek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Söyleyişimiz Biyomedikal Teknolojiler Kulübü Başkanı Ali Rıza Güngör’ün hediye takdimi ile sona erdi.