İstanbul Üsküdar Lisesi Öğrencileri ile Buluştuk

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz için İstanbul Üsküdar Lisesi öğrencilerini ikinci kez Topkapı Yerleşkemizde misafir ettik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 28 Aralık Perşembe günü protokol imzaladığımız İstanbul Üsküdar Lisesi öğrencileriyle bir araya geldik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Merkez Müdürümüz Soner Örnekol, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla renklendi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.