Kariyer ve Kültür Şenliği

3 Mayıs 2017

Öğrencilerimizin ülkemizin önde gelen firma ve kurumlarının stantlarında staj ve iş fırsatlarını değerlendirdiği, workshoplar ve paneller ile sanat etkinliklerinin yer aldığı “Kültür Sanat ve Kariyer Etkinlikleri”, Haliç Yerleşkesi’nde düzenlendi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi organizasyonunda düzenlenen “Kültür Sanat ve Kariyer Etkinlikleri”, üniversite bölümlerine uygun olarak 50’den fazla firma ve kurumun katılımı ve çeşitli eğlence fikirleriyle hazırlandı.

Etkinlik alanımızı ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, stantları gezerek katılımcılara ve öğrencilere eşlik etti.

Öğrencilerin mesleki anlamda gelişimlerine katkı sağlamak ve sektörü yakından tanımalarına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte farklı sektörlerin yetkilileriyle bir araya gelen öğrenciler kariyerlerini belirleme yolunda önemli katkılar elde etti. Üniversite kulüplerinin de stantlarda yer aldığı etkinlik, öğrencilerin kulüp faaliyetleri ve üyelik konusunda bilgi almalarına imkân sağladı. Ayrıca Güzel Sanatlar Fakültesi desteğiyle etkinlik alanında ebru, çömlek, yazma baskı ve kaligrafi workshopları da düzenlendi.

Staj ve iş fırsatlarıyla beraber sürpriz hediyeler ve eğitim fırsatlarının da sunulduğu Kültür Sanat ve Kariyer Etkinlikleri, öğrencilerin yoğun ilgisiyle tamamlandı.