Kazısız Teknolojiler Seminerler Dizisi: Akıllı Şehirler mi? Merhametli Şehirler mi?
8 Aralık 2016

Mühendislik Fakültesi, Yapı ve İnşaat Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Kazısız Teknolojiler Seminerlerinin dördüncüsü 10 Kasım Perşembe günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti. Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Yönetim Kurulu Üyesi, Elektronik Haberleşme Mühendisi Avni Çebi’nin konuşmacı olduğu seminerimizde “Akıllı Şehirler mi? Merhametli Şehirler mi?” başlığı konuşuldu.

Elektronik Haberleşme Mühendisi Avni Çebi, şehirleşme konusunu farklı bir bakış açısıyla anlatarak çok katlı binalar ile az katlı binalardaki sosyal yaşam farklılıklarından bahsetti. Seminerde genel olarak çok katlı yapılarla şehirleşmenin dezavantajları ve az katlı yapılaşmanın avantajlarına değinildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın yönetim ve rehberliğinde İnşaat Mühendisliği Arş. Gör. Mustafa Mert, Yapı ve İnşaat Kulübü Başkanı Ömer Yasir Karadeniz ve Kariyer Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre Özmen tarafından organize edilen seminerimizde Konuşmacımız Avni Çebi’ye hediyesini Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz takdim etti.