Kazısız Teknolojiler Seminerleri Üçüncüsüyle Devam Ediyor

Mühendislik Fakültesi, Yapı ve İnşaat Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Kazısız Teknolojiler Seminerlerinin üçüncüsü 25 Ekim Çarşamba günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti.

Ekol Yapı Teknik İşler Müdürü İnşaat Mühendisi H. Faruk Sağlam kazısız teknoloji alanında, teknolojinin doruk noktası olan HDD makinalarının yatay sondaj açısından mühendislik uygulamalarını örnekler üzerinden anlattı. İnşaat Mühendisi Sağlam, uygulama öncesi hazırlık esnasındaki önemli noktalar ve uygulamada ortaya çıkabilecek aksaklıklarda kullanılacak çözümleri öğrencilerimizle paylaştı. İnşaat Mühendisi öğrencilerimiz için verimli geçen seminerimiz, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz'ın Ekol Yapı Teknik İşler Müdürü İnşaat Mühendisi H. Faruk Sağlam'a hediye takdimiyle tamamlandı.