Lise Öğrencileriyle Doğru Meslek Tercihi Üzerine

Lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz için 11 Mart Cuma günü Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştuk.

Genel Koordinatörümüz Soner Örnekol’un sunumuyla gerçekleşen seminerde, lise öğrencilerinin meslek seçimlerinde kişisel yetenek ve becerilerini dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları üzerinde duruldu. 12. sınıf öğrencilerinin katıldığı seminerde meslek seçiminde dikkat edilecek hususlar, sınava hazırlık, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı başlıklarına yer verildi.

Öğrencilerin üniversitemiz ve kariyer planlama hakkındaki sorularına cevaplar bulduğu etkinliğimiz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün organizasyonunda farklı liselerin ziyaretleri ile yıl içerisinde devam edecektir.