Microsoft Bulut Bilişim Çözümleri İle Açık Kaynak Projeleri Semineri

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen  “Microsoft Bulut Bilişim Çözümleri ile Açık Kaynak Projeleri” Semineri 13 Mart Cuma günü Üniversitemiz Haliç yerleşkesi Yemekhane salonunda gerçekleştirilmiştir.

Microsoft Akademik Programlar, Microsoft Azure Yazılım Teknolojileri Yöneticisi Dr. Mustafa KASAP tarafından Bilgisayar Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, Bulut Bilişim Çözümleri, Microsoft Açık Kaynak Projeleri ve İş sahasındaki tecrübeleri konusunda bilgi verildi.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Yılmaz Çamurcu hocamızın kapanış konuşmasının ardından Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın konuşmacımız Dr. Mustafa KASAP’a hediyelerini takdim etmesiyle programımız son buldu.