Mühendislik Fakültesi Seminerler Dizisi Devam Ediyor
30 Kasım 2015

Mühendislik Fakültesi, Yapı ve İnşaat Kulübü ve Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Kazısız Teknolojiler Seminerlerinin ikincisi, 25 Kasım Çarşamba günü Haliç Yerleşkemiz’de gerçekleşti. Ekol Yapı Teknik İşler Müdürü İnşaat Mühendisi H. Faruk SAĞLAM’ın Yatay Sondaj  anlatımıyla başlayan seminerimiz öğrencilerimiz için gerçek örnekler taşıyan, verimli bir etkinlik oldu.

850 metrelik doğalgaz boru hattının, Haramidere Kavşağı’nın altından Yatay Sontaj yöntemi ile nasıl döşendiğini anlatan H. Faruk SAĞLAM, ilgili yöntemin detaylarını ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ rehberliğinde İnşaat Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Mehmet Öner YELEĞEN, Arş. Gör. Mustafa MERT ve Kariyer Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN tarafından organize edilen seminerimizde konuşmacımız H. Faruk SAĞLAM’a hediyesini Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ takdim etti. Dizi halinde devam eden seminerimizin ikincisi, fakülte öğrencileri ve Yapı ve İnşaat Kulübü üyesi öğrencilerin sorularına verilen cevaplar ile son buldu.