Nokta Gençlik Eğitim Merkezi Öğrencileriyle Buluştuk

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz için Nokta Gençlik Eğitim Merkezi öğrencilerini Topkapı Yerleşkemizde misafir ettik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 27 Şubat Çarşamba günü Nokta Gençlik Eğitim Merkezi öğrencileriyle bir araya geldik.

11 ve 12. sınıf öğrencilerinin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. Öğrenciler, seminerin uygulamalı bölümlerine ilgi gösterdi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.