Oryantasyon Programı’nda Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerimizle Buluştuk

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Oryantasyon Programı’nın dördüncüsünü 5 Ekim Pazartesi günü Kandilli Yerleşkemizde düzenleyerek Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle bir araya geldik.

Öğrencilerimizin üniversitemiz içerisindeki akademik ve sosyal hayata uyum sürecini kolaylaştırmayı hedefleyen Oryantasyon Programımızın dördüncüsünü Kandilli Yerleşkemizde gerçekleştirdik. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev SUBAŞI’nın açılış konuşması ile başlayan programımız, Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Lütfi YAZICIOĞLU’nun konuşmasıyla devam etti.

Öğrencilerimizi “evinize hoşgeldiniz” diyerek selamlayan Prof. Dr. Hüsrev SUBAŞI, üniversitemizde verilen eğitimden, öğretmen ve öğrenci arasındaki ilişkiye varıncaya kadar aklımıza gelebilecek her şeyin sevgiyle inşa edildiğine vurgu yaptı. Yrd. Doç. Dr. Lütfü YAZICIOĞLU ise Kandilli Yerleşkemizin özel bir konumda bulunduğuna değinerek, öğrencilerimizin şanslı bireyler olduğunu belirtti.

Programın devamında ise öğrencilerimizin üniversitemizin idari birimlerini tanımaları ve sahip oldukları imkanları öğrenmeleri açısından Daire Başkanları ve Merkez Müdürlerimizin sunumlarına geçildi. Öğrenci İşleri Daire Başkanı Emre BAYIR, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet KÖSEM, Kütüphane ve Dökümantasyon Şube Müdürü Lütfü KILINÇ, Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Genel Koordinatörü Serhat HAZNEDAROĞLU, Dış İlişkiler Müdürlüğü Erasmus Uzmanı Vusala AGHAYEVA ve Kariyer Gelişim ve Mesleki Test Merkezi Eğitim ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Yağmur ÖZEK birimlerine dair sunumlarıyla öğrencilerimizi bilgilendirip soruları yanıtladılar.

Öğrencilerimiz programa katılan Öğrenci Kulüp Başkanları ve Üyelerinden bilgi alma ve kayıt olma imkanı bulurken, programımız ikramların sunulmasıyla sona erdi.