Proje Toplantılarımıza Yeni Nesil İK Platformu ile Devam Ediyoruz

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi olarak proje toplantılarımıza Yeni Nesil İK Platformu ile devam ediyoruz.

Haliç Yerleşkemizdeki ofisimizde Yeni Nesil İK Platformu Genel Koordinatörü ve Üsküdar İstihdam Merkezi Proje Yöneticisi Burak Zengin ve Manivela Akademi Kurucusu Emre Urfalı’yı ağırladık. Kariyer Merkezi Genel Koordinatörümüz Soner Örnekol ile gerçekleştirilen toplantıda, “insan kaynakları” çizgisinden ayrılmadan  bu alanda kariyer hedefleyen üniversite öğrencilerini, çalışanları, insan kaynakları profesyonellerini, girişimcileri ve akademisyenleri ortak bir çatı altında toplamayı hedefleyen Yeni Nesil İK Platformu ile öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek olacak proje ve etkinlikler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Mayıs ayında düzenlenecek Kariyer Günleri etkinliğimize de katılacak olan Yeni Nesil İK Platformu ile gelecek etkinliklerimizde yeniden bir araya geleceğiz.