Tüyap Eurasia Expomed Labtech Fuarı Gezisi Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Teknolojileri Kulübü, Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı destekleriyle pratik iş sahası gezileri kapsamında  28.03.2015 Cumartesi günü Tüyap Eurosia Expomed Labtech Fuarı’na teknik gezi düzenlenmiştir.

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği bölümü öğrencilerimizin katılımı ve Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz’ın planlaması ile yapılan 3 saatlik gezimizde öğrencilerimiz, staj döneminde, mezun olduktan sonra iş hayatında hangi cihazlarla karşılaşacakları ve neler yapabilecekleri konusunda firmaların ilgili kişilerinden teknik bilgiler aldı. Öğrencilerimizin teknik gezi sırasında yönelttikleri sorular firma yetkileri tarafından cevaplandırılmıştır. Kariyer Merkezimizin bölümlere yönelik pratik iş sahası tanıtım gezileri diğer bölümlerimizin katılımlarıyla devam edecektir.