Yeni Bir Lider Derneği Toplantı

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi kurumsal ziyaretler kapsamında 10 Eylül 2014 Çarşamba günü Yenibirlider ile proje çalışmaları konusunda görüşme gerçekleştirildi. Yenibirlider Kurumsal İlişkiler Direktörü Emirhan BAHRİYELİ ve Kurumsal İlişkiler Proje Asistanı Rümeysa ARİŞ’ten Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL ve Eğitim Koordinatörü Emre ÖZMEN, Yenibirlider Kuruluşunun Hüsnü ÖZYEĞİN, Ahmet Nazif ZORLU, Bülent ECZACIBAŞI, Ali SABANCI, Ali AĞAOĞLU gibi sektörlerin önemli isimleriyle gerçekleştirdikleri röportajlar hakkında bilgi aldı.

Yenibirlider ile Üniversite öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilebilecek ortak projeler, panel, seminer programları ve  sektörün önemli isimlerinin  davet edilebileceği programlar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.