Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | Yeni Sayımızla Merhaba
Yeni Sayımızla Merhaba

5-6 Mayıs tarihlerinde “İş Dünyası Kahramanını Bekliyor” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri’ni geride bırakmanın sevinci ve tatlı yorgunluğunu yaşarken bu sayımızda Kariyer Günleri haberlerimizle yeniden karşınızdayız. Birbirinden değerli firma, kurum, dernek ve STK’ların katılım gösterdiği Kariyer Günleri etkinliğimizin iş hayatıyla ön tanışma özelliğiyle de mezuniyet sonrası için öğrencilerimize faydalı olduğunu temenni ediyoruz. Bu vesileyle alanımızda stant kurarak ya da seminerler vesilesiyle öğrencilerimize temas eden tüm katılımcılara bu platformdan da yeniden teşekkür ediyoruz. Bu aşamada bizlere destek veren Mütevelli Heyeti Başkanımız, Mütevelli Heyeti Üyelerimiz, Rektörümüz, Genel Sekreterimiz, Dekanlarımız, Akademisyenlerimiz ve İdari Kadromuza teşekkür ve saygılarımızı sunarken etkinlik süresince her aşamada yanımızda olan vefakar öğrencilerimize de teşekkür ediyoruz.

Bu sayımızın makale kısmında Bilim Tarihi Bölümü öğrencilerimizden Betül Kızılcık ve Yunus Arslan’ın “Kültürümüzde Saka, Sebil ve Çeşme” başlıklı makalelerine yer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlmi merak ve heyecanlarının daim olmasını umut ederek başarılarının devamını diliyoruz. İçerik konusunda istekli ve üretken öğrencilerimizin çalışmalarına da elimizden geldiğince önümüzdeki sayılarda yer vermeye devam edeceğiz.

“Beş Dakikada Kariyer” bölümümüzün konuğu ise Kariyer Günlerimizde çalışmalarıyla katkı sağlayan Mozaik Sanatçısı Meyçem Ezengin… Öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına eşlik etmesi adına önemli tüyoların yer aldığı röportajımızı dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz.

Yeni dönem planlamaları, firma görüşmeleri ve siz değerli öğrencilerimize dokunacağına inandığımız yepyeni fikirlerin ve projelerin peşinde olacağımız yaz dönemine dair yeni sayımızda buluşmak üzere.

Keyifli okumalar…

Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi

Bültenimizin tamamına ulaşmak için lütfen linki tıklayınız