Küçükköy İmam Hatip Lisesi “Hayalimdeki Gelecek” Seminerleri

Üniversitemiz Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi tarafından liselere düzenlenen kariyer faaliyetleri kapsamında “Hayalimdeki Gelecek” Seminerlerimiz Küçükköy İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilmiştir.

150 kişilik 12. Sınıf öğrenci topluluğunun katılımıyla gerçekleştirilen seminerde meslek seçiminde dikkat edilecek hususlar, sınava hazırlık, sınav kaygısı, kişisel yeteneklerin meslek seçimine etkileri, Üniversite Hayatı ve Üniversiteden beklentiler konuları üzerinde Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL ile Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN sunum gerçekleştirmiştir.

Özellikle Üniversite çağına gelmiş 12. Sınıf öğrencilerinin doğru bölüm ve doğru meslek seçimi üzerine dikkat etmesi gereken hususların işlendiği “Hayalimdeki Gelecek” Seminerlerimizde öğrencilere Üniversitemiz bölümlerinin tanıtımı yapılarak öğrencilerin soruları cevaplandırılmıştır. Küçükköy İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yoğun isteği ile seminerlerimiz diğer sınıfların da katılımlarıyla devam edecektir.