37. Grafik Tasarım Sergisi: Tasarımın Her Hali
15 Kasım 2018

Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizle 14 Kasım Çarşamba günü Grafik Tasarım Meslek Kuruluşu’nun (GMK) 37.’sini düzenlediği sergiyi ziyaret ettik.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü işbirliğiyle gerçekleşen gezimize 2. sınıf öğrencilerimizle beraber Arş. Gör. Amine Refika Zedeli ve Arş. Gör. Muhammed Halid Dağcı katıldı. Karaköy TMMOB Mimarlar Odası’nda yer alan sergide öğrencilerimiz ünlü tasarımcıların çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bularak meslek hayatlarına ilham verecek çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldu. Bu yıl 37.’si düzenlenen ve 163 tasarımcının katıldığı sergide, fiş tasarımından yazı karakteri tasarımına, illüstrasyondan mobil uygulama ve web sitesi tasarımına kadar öğrenci projeleri dâhil 28 farklı kategoride 426 tasarımı yer alıyor.