38. Grafik Tasarım Sergisi: 2019 Yılının Özeti
2 Aralık 2019

Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizle 28 Kasım Perşembe günü Grafik Tasarım Meslek Kuruluşu’nun (GMK) 38.’sini düzenlediği sergiyi ziyaret ettik.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü işbirliğiyle gerçekleşen gezimize 2. sınıf öğrencilerimizle beraber Öğr. Gör. Ali Tekin ÇAM ve Arş. Gör. Muhammed Halid DAĞCI katıldı.

Öğrencilerimiz ünlü tasarımcıların kitap kapakları, logo tasarımları, afiş çalışmaları ve ürün etiketleri gibi alanlarda gerçekleştirdiği çalışmaları inceleme ve ilham alma fırsatı buldu.

Bir sene boyunca Türkiye’de yapılan eserlerin bulunduğu sergide, öğrencilerimiz Türkiye’de Grafik Tasarım sektörünün 2019 yılı özetini görmüş oldular.

Gezi sonunda Arş. Gör. Muhammed Halid DAĞCI, geziye katılan 2.sınıf grafik tasarım bölümü öğrencileri henüz temel tasarım dersini yeni aldığını ve hayal güçlerinin artması için bu gezinin çok önemli olduğunu söyledi.