Adaletin Sağlanması ve Adalet Teşkilatı Semineri

Üniversitemiz Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi – Meslek Yüksek Okulu işbirliği ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ile Hukuk Kulübü destekleriyle Adaletin Sağlanması ve Adalet Teşkilatı konulu seminer 31.10.2014 Cuma günü Haliç Yerleşkesi A 210 nolu amfide gerçekleştirilmiştir.

Eski Savcı Reşat PETEK tarafından Adalet Meslek Yüksek Okulu ve Hukuk Fakültesi Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, öğrencilerimize Adli alanda yeni düzenlemeler, adli araştırmalar ve mahkeme süreçleri konularında pratik sahada karşılarına çıkabilecek konular hakkında bilgi verildi.

Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Evrim ATASOY Hocamızın kapanış konuşmasının ardından Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN’in konuşmacımız Reşat PETEK’e hediyelerini takdim etmesiyle programımız son buldu.