Atatürk Havalimanı Gezisi - 2

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi pratik iş sahası gezileri kapsamında Meslek Yüksek Okulu ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı işbirliğiyle 15 Aralık Pazartesi günü Atatürk Hava Limanı’na gezi düzenlenmiştir.

Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerinin katılımlarıyla Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar bölümünde yolcu hizmetleri, güvenlik hizmetleri, uçuş ve bilet kontrol, Apron hizmetleri vb. konularda gerçekleştirilen saha çalışmaları konusunda, Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Eğitim ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Adem AYOĞLU ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN planlaması ve TAV İstanbul Terminal İşletme Memuru Egemen Bora BEYTUR rehberliğinde öğrencilerimizin sorularıyla iş sahası hakkında bilgi aldıkları üç saatlik teknik gezimiz gerçekleştirilmiştir.

Sivil Havacılık Programı öğrencilerimizin katılımlarıyla yıl içerisinde periyodik olarak Atatürk Hava Limanı gezilerimiz devam edecektir.