Bağcılar Belediyesi Ayın Konuğu Ve Kariyer Merkezleri Proje Toplantısı

Üniversitemiz Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Spikerler Derneği iş birliği ile düzenlenmesi planlanan İletişim Zirvesi ve Ayın Konuğu Projeleri üzerine Üniversitemiz Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet AVCI ve Spikerler Derneği Başkanı Veyis ATEŞ Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan GÜLTÜRK ve Basın Danışmanı Abdullah ARIDORU ile görüşerek Üniversitemizde öğrencilere büyük katkı sunacağı düşüncesiyle projelendirilen Ayın Konuğu projemize davet edildi.

Ayrıca toplantıda Belediyelerde sürdürülen Kariyer ve İstihdam Merkezleri hakkında ortak kariyer ve istihdam planlama projeleri ile Üniversitemiz öğrencilerine istihdam sağlayabilecek firmaların tespitleri konusunda altyapı çalışması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.