Bağcılar Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi Hayalimdeki Gelecek Semineri

Üniversitemiz Kariyer, Girişimcilik, Mesleki Test Merkezi ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Üniversitemiz tanıtım faaliyetleri kapsamında “Hayalimdeki Gelecek” Seminerlerimiz Üniversitemizi ziyarete gelen Orhan Gazi İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımlarıyla Topkapı Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

80 kişilik 11. Sınıf öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde meslek seçiminde dikkat edilecek hususlar, sınava hazırlık, sınav kaygısı, kişisel yeteneklerin meslek seçimine etkileri, Üniversite Hayatı ve Üniversiteden beklentiler konuları üzerinde Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL ile Eğitim Koordinatörü Emre ÖZMEN sunum gerçekleştirmiştir.

Üniversite çağına gelmiş 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin doğru bölüm ve meslek seçimi üzerine dikkat etmesi gereken hususların işlendiği “Hayalimdeki Gelecek” Seminerlerimizde Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü sorumlusu Pınar YILMAZ tarafından öğrencilere Üniversitemiz bölümlerinin tanıtımı yapılarak öğrencilerin soruları cevaplandırılmıştır.