Bilgisayar Mühendisliği Paneli Prof. Dr. Ali Yılmaz Çamurcu Yönetiminde Tamamlandı
28 Mayıs 2015

Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği, Mimarlar Mühendisler Grubu’nun katkılarıyla 21 Mayıs Perşembe günü düzenlenen Kariyer Etkinliğimizin Bilgisayar Mühendisliği Paneli Prof. Dr. Ali Yılmaz ÇAMURCU yönetiminde ve Yrd. Doç. Dr. Ali NİZAM’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

ERICSSON ve FUJITSU gibi dünyanın en değerli iki firmasının katılım gösterdiği panelimize; ERICSSON firmasından AR-GE Direktörü Fatma ÖZDEMİR ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Pınar NAMDAR, FUJITSU firmasından İrtibat Yöneticisi Engin BALIKÇI konuşmacı olarak katıldılar.

Panelin ilk konuşmacısı Fatma ÖZDEMİR, ERICSSON’un kuruluşundan bu yana geliştirmiş olduğu teknolojiler ve sektöre sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Günümüz teknoloji çağının alt yapı oluşumları ve başarı oranlarına dair önemli notları paylaştı.

Panelin ikinci konuşmacısı Pınar NAMDAR, hazırladığı sunumunda ERICSSON olarak şirketin işe alım süreçleri ve şirket bünyesinde görev alan bilgisayar mühendislerinin çalışma şartlarından bahsetti. İş hayatına dair önemli bilgilerin paylaşıldığı sunum sonrası öğrencilerimiz merak ettikleri konulara dair soruları Pınar NAMDAR’a yönelterek detaylı cevaplar aldılar.

Panelin son konuşmacısı Engin BALIKÇI ise FUJITSU olarak hizmet alanlarında yer alan çeşitli teknoloji ve çözüm süreçleri üzerinde durdu. Yenilikçi ve yüksek değerli BT ürünlerinden söz eden BALIKÇI, çalışanlarına ve müşterilerine karşı özel bir sorumluluğu olduğunu belirtti.

Öğrencilerin sorularıyla yoğun katılım gösterdiği panelimiz, Prof. Dr. Ali YILMAZ ÇAMURCU’nun konuşmacılara Teşekkür Belgesi takdimi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.