BİSAV Kariyer Günlerimizde!

Kariyer Günlerimize katılım sağlayacak kurumlarla yaptığımız toplantılar kapsamında Bilim ve Sanat Vakfı ile bir araya geldik.

5-6 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz ve öğrencilerimizin sektörle buluşmasını sağlayacak etkinliğimize tarihin ve hafızanın katkısıyla insanlığın ortak birikimini harmanlayarak bugünü inşa etmeyi amaçlayan Bilim ve Sanat Vakfı (BSV/BİSAV)  katılıyor.

Etkinliğimizle ilgili bilgi vermek ve iki kurum arasında yapılabilecek işbirliğine dair yaptığımız toplantıda bizlere BİSAV Yetkilisi Birol Şanlı eşlik etti. Divan, Türkiye Araştırmaları Literatür Dergisi, Hayal Perdesi gibi yayınlarıyla beraber etkinliğimize katılacak olan BİSAV birçok alanda hazırladıkları seminer programları ve verdikleri hizmetlerle ilgili öğrencilerimize bilgi verecekler.