Biyomedikal Mühendisliği Hazırlık Öğrencilerimizle Laboratuvar Gezisi

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü hazırlık öğrencilerimizle, bir yıl sonra eğitim görecekleri Haliç Yerleşkesi’nde yer alan laboratuvarları görmeleri ve bölümleri hakkında detaylı bilgi almaları adına yerleşkemizde bir araya geldik.

Gerçekleştirilen toplantıda Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mahmud Esad Arar, öğrencilerimizin 4 yıllık eğitimleri boyunca alacakları dersler ve ders içerikleriyle beraber kampüsümüzde sahip olacakları teknik ve sosyal imkanlardan bahsetti.

“Okuduğunuz bölümü sevmeniz ve çok iyi araştırmanız gerekir”

Biyomedikal Mühendisliği ile ilgili olarak “Okuduğunuz bölümü sevmeniz ve çok iyi araştırmanız gerekir. Yoğun temposu olan bir bölüm” diyen Arar, öğrencileri bu konuda hocaların da teşvik edeceğinden ve İstanbul’daki en iyi laboratuvarlardan birisine sahip olduklarından bahsetti.

Biyomedikal Mühendisliğinin disiplinler arası bir bölüm olması sebebiyle öğrenim hayatları boyunca karşılaşabilecekleri zorluklar ve derslerinde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Arar, Biyomedikal Mühendisliği bölüm hocalarımızın ilgi alanları, yaptıkları çalışmalar, gerçekleştirdikleri projeler ve bölüm imkanlarımız hakkında öğrencilerimize yeterli desteği sağladıklarını belirtti.

Gezimiz, Mahmud Esad Arar rehberliğinde öğrencilerimizin laboratuvarları gezmesi ile sona erdi.