Biyomedikal Mühendisliği Öğrencilerimizle Expomed Fuarı'ndaydık

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Teknolojiler Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Expomed Eurasia ve Labtechmed Eurasia Fuarı İş Sahası Gezisi 25 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avni Morgül yönetiminde, Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz’ın organizasyonunda gerçekleştirilen gezimize biyomedikal mühendisliği bölümünden 16 kişilik grup katıldı.

Medikal ve sağlık ürünleri alanında birçok firmanın katılım sağladığı fuarda öğrencilerimiz yetkili kişilerden firmaları ve getirilen cihazlar hakkında detaylı bilgiler aldı. Ayrıca stajyer alımı konusunda destek olabileceklerini belirten firmalar, iletişim bilgilerini paylaşarak öğrencilerimizin başvuru yapabileceklerini aktardılar.

İki saat süren gezimiz, Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ve Biyomedikal Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avni Morgül’ün öğrencilerimiz için firma, cihaz ve staj konusunda yapmış oldukları bilgilendirme ve yönlendirmelerin ardından sona erdi.