CV ve Mülakat Teknikleri
23 Aralık 2020

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından “Kişisel Gelişim” dersi kapsamında düzenlenen “CV ve Mülakat Teknikleri” konulu seminer 18 Aralık 2020 tarihinde Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.

Seminerde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda TÜRKYILMAZ kariyer planlama, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. Kariyer planlamada; doğru hedefler belirlemenin, kendini tanıma ve gerçekleştirmenin, özgeçmiş hazırlamanın ve mülakatta doğru teknikleri uygulamanın gerekliliğine dair bilgiler aktarıldı. Üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, sınıf içi örnek bir mülakat atölyesi de yapıldı.

Etkileşimli bir ortamda geçen etkinlik, düzenlenen mini atölyenin ardından Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER’in konuşmacımıza teşekkür belgesi takdim etmesi ve katılımcıların teşekkürleriyle sona erdi.