Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerimiz için Yeni Bir İş Fırsatı evdekibakicim.com

Çocuk ve yaşlı bakımının yeni girişimcileri evdebakicim.com CEO’su Miraç Bal ve kurucu ortağı Ogün Köprülü ile Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz için yeni iş fırsatları üzerine konuştuk.

Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizin pratik sahadaki gelişimlerine katkı sağlamak adına firma ve kurumlarla yaptığımız görüşmeler kapsamında, çocuk ve yaşlı bakımı hizmeti veren yeni internet girişimi evdekibakicim.com ile bir araya geldik.

Türkiye’de geleneksel yöntemlerle sürdürülen çocuk ve yaşlı bakımını değiştiren girişim evdekibakicim.com’un CEO’su Miraç Bal ve Kurucu Ortağı Ogün Köprülü’nün Kariyer Merkezimizi ziyareti ile gerçekleşen toplantımızda, başta iş ve staj fırsatları olmak üzere Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz için yapılabilecek işbirlikleri hakkında konuştuk.

evdekibakicim.com üzerinden bakım hizmeti verebilecek tüm öğrencilerimize kapılarının açık olduğunu söyleyen Bal ve Köprülü; günlük, haftalık ve aylık bakımlarda başta Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz olmak üzere ders takip koçluğu veya saatlik bakım yapmak isteyen diğer bölüm öğrencileriyle de işbirliği yapabileceklerinin altını çizdi.

Web sitesi ve akıllı telefon uygulaması ile çalışmak isteyen öğrencilerimizin kolayca kayıt olabileceğini ve eleme sürecinden geçtikten sonra bakım hizmetlerine başlayabileceğini söyleyen Bal ve Köprülü, öğrencilerimizin çalışma saatlerini ders ve sosyal yoğunluklarına göre, istedikleri şekilde ayarlayabileceklerini belirtti.

evdekibakicim.com Kariyer Günleri’nde bizimle olacak ve öğrencilerimizle birebir tanışarak, iş ve staj fırsatları sunacak.