Özel Gaziosmanpaşa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gezisi gerçekleşti.
20 Kasım 2019

Kariyer Merkezi ve Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü işbirliği ile düzenlenen Özel Gaziosmanpaşa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gezisi 18 Kasım 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda TÜRKYILMAZ eşliğinde düzenlenen gezimizde ilk olarak kurum müdürü Ayşe KILIÇOĞLU öğrencilerimize kurum işleyişi hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin profilinden ve geliş süreçlerinden bahseden Kılıçoğlu, bir PDR bölümü mezunun çalışma ortamını örnekler vererek anlattı. Burada eğitim alan çocukların hem bireysel hem grup çalışmalarında bulunduklarını ve iyileşme olması durumunda rapor alarak eğitime devam etmek istemeyen kişilerin olduğundan bahsetti. Öğrencilerimize sundukları ikramlar eşliğinde soru cevap şeklinde devam eden konuşma sonrasında öğrencilerimize kurumun sınıfları, öğrencilerin bulundukları ortamlar gezdirildi. Gezimiz kurum müdürüne hediye takdimi ile sona erdi.