Gün Avukatlık Bürosu ile Bir Araya Geldik
24 Şubat 2016

Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizin pratik sahadaki gelişimlerine katkı sağlamak adına firma ve kurumlarla yaptığımız görüşmeler kapsamında Türkiye’nin en eski ve en büyük bürolarından biri olan Gün Avukatlık Bürosu ile bir araya geldik.

Ortak Avukat Hande Hançer ve İnsan Kaynakları Direktörü Nermin Yokuş ile yapılan toplantıya Kariyer Merkezi Genel Koordinatörü Soner Örnekol, Kurumsal İlişkiler Koordinatörleri Emre Özmen ve Ayşe Tuğba Kar katıldı. Üniversitemiz, Hukuk Fakültemiz ve Kariyer Merkezi çalışmalarımızı anlattığımız toplantıda uluslararası bir vizyon sahip, kurumsal bir avukatlık bürosu olan Gün Avukatlık Bürosu’nun çalışma yapısı hakkında bilgi aldık. Yasal staj ve yaz stajı sistemleri hakkında da  bilgi veren Hançer, staj ve işe alımlarda Hukuk öğrencilerinde aradıkları özellikleri paylaştı.

Mayıs ayında düzenleyeceğimiz Kariyer Günlerimize katılım sağlayacak olan Gün Avukatlık Bürosu staj, seminer ve çeşitli etkinlikler kapsamında öğrencilerimize destek vermek istediklerini belirtti.