Havacılık Sektöründe Kariyer Konuşuldu
15 Mayıs 2017

Kültür, Sanat ve Kariyer Etkinliğimizde gerçekleşen Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı Panelimizde Türk Hava Yolları Kabin Eğitim Merkezi Eğitmeni Tülin Uluçay öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kabin memurluğunu kısaca tanıtan Tülin Uluçay, öğrencilerimizin eğitim hayatlarından kazanmaları gereken nitelikler hakkında bilgi verdi. Kabin Hizmetleri sektöründeki beklentiler ve karşılaşılan olası durumları aktaran Uluçay, öğrencilerimizin Türk Hava Yolları bünyesinde hangi alanlarda çalışabilecekleri ve çalışma şartlarına da değindi.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizin soruları ile tamamlanan panelimiz  Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı Başkanı Gülnaz Karahan’ın Tülin Uluçay’a hediye takdimiyle son buldu.