Hayalimdeki Gelecek Seminerimizle Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi’ndeydik

Ara dönem tatiline yaklaşırken Hayalimdeki Gelecek Seminerimizle bu kez Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştuk.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Seminerleri için 6 Ocak Cuma günü Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi’ndeydik.

Merkez Müdürümüz Soner Örnekol seminerde, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. Seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla daha renkli hale geldi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.