Hayalimdeki Gelecek Seminerimizle SEDAV’a Konuk Olduk

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz ile Sürekli Eğitim ve Dayanışma Derneği’ne (SEDAV) konuk olduk.

Lise ve üniversite öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 26 Ekim Cuma günü Sürekli Eğitim ve Danışma Derneği’ndeydik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Merkez Müdürümüz Soner Örnekol, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. Açıköğretim Fakültesi okuyan öğrencilere yönelik olarak düzenlenen seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla renklendi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.