Hayalimdeki Gelecek Seminerleri: Lise Öğrencileriyle Buluşmaya Devam Ediyoruz

Hayalimdeki Gelecek Seminerimiz için Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi ve Hayrettin Karaman Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Topkapı Yerleşkemizde misafir ettik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Semineri için 21 Mart Çarşamba günü Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi ve Hayrettin Karaman Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı, iki oturumda gerçekleşen seminerimizde Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek, öğrencilerin meslek seçimleri, kişisel yetenekleri, becerileri ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla renklendi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.