Hayalimdeki Gelecek Seminerleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
24 Şubat 2016

Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Hayalimdeki Gelecek Semineri, Güngören Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 22 Şubat Pazartesi günü Topkapı Yerleşkemiz’de gerçekleşti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Pınar Yılmaz’ın sunumu ve üniversitemizi tanıtan video gösterimi ile başlayan etkinliğimiz, Kariyer Merkezi Genel Koordinatörü Soner Örnekol’un semineriyle devam etti.

Meslek seçiminde dikkat edilecek hususlar, sınava hazırlık, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin mesleki seçimlere etkisi ve üniversite hayatı gibi konuların işlendiği Hayalimdeki Gelecek Semineri, Güngören Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle dinlendi.

Öğrencilerin üniversitemiz ve kariyer yolculuğu hakkında sorular sorduğu ve doyurucu cevaplar aldığı etkinliğimiz, farklı liselerden öğrenci gruplarının katılımıyla yıl içerisinde devam edecek.