İnovatif Fikirlerin Merkezi 3Dörtgen Firması’yla Tanıştık

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek olacak projeler ve etkinlikler düzenlemek adına firmalarla yaptığımız görüşmelere 3Dörtgen Firması ile devam ediyoruz.

Dünyanın ilk konsept 3 boyutlu yazıcı mağazası olan ve 3B baskı, tarama ve tasarım hizmetleri veren 3Dörtgen ile öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirebileceğimiz farkındalık çalışmaları ve eğitim projeleri üzerine konuştuk. Pazarlama İletişimi Yöneticisi Doğukan Güngör ile yaptığımız ve Kariyer Merkezi Genel Koordinatörü Soner Örnekol ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre Özmen’in katıldığı görüşmede, Mart ayında tüm yerleşkelerimizde 3 boyutlu yazıcıların önemi ve bu konuda farkındalığı artıracak seminer ve workshop etkinlikleri düzenlenmesi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. 3 boyutlu teknolojinin Türkiye’de ve dünyada geniş kitlelere ulaştırılması konusunda çalışmalar yapan firmadan Mayıs ayında düzenleyeceğimiz Kariyer Günleri etkinliğine katılımları konusunda da söz aldık.