İslami İlimler’de Akademik Kariyer Fırsatları Üzerine
22 Şubat 2018

“Mezuniyet Sonrası Akademik Hayat ve Farklı Kariyer Fırsatları” Seminerimizle İslami İlimler Bölümü öğrencilerimizle buluştuk.

Üniversitemiz Arapça Mesleki Uygulama Kulübü tarafından düzenlenen seminerimizde kendini tanıma, kariyer planlama aşamaları ve meslekte alan seçimleri gibi konulara değinildi. Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek’in anlatımı ve öğrencilerimizin sorularıyla devam eden seminerimizde, akademik kariyerden özel sektör fırsatları ve Hac Umre Rehberliği’ne varıncaya dek mezun olduktan sonra tercih edilebilecek birçok alan ve iş fırsatından söz edildi.

Seminerimizde İslami İlimler Bölümümüzde öğrenim gören öğrencilerimizin mezuniyet öncesi alması önerilen diksiyon, etkili iletişim ve hitabet gibi mesleki eğitimlerle beraber staj, networking, konferanslara katılım ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın kariyer yolculuğundaki avantajlarına da yer verildi.

Seminerimiz Arapça Mesleki Uygulama Kulüp Başkanı Esra Cihanbey'in Eğitim Koordinatörümüz Yağmur Özek’e hediye takdiminde bulunmasıyla sona erdi.